📢 Nieuw! “Hel’eau la Bruche”, een geolocatienetwerk van waterpunten om je waterfles te vullen!

Onze mooiste wandelingen

Cultuur

Deze vrij toegankelijke, speciaal gemarkeerde wandelpaden lopen rond een lus en worden aangevuld met verklarende wegwijzers. Ontdek onvermoede erfgoedsites: hedendaagse kunst, poëzie, gedenkplaatsen…

Aanbevolen door inwoners

De mensen van de Bruche hebben het wandelen in de genen... Maar waarheen wandelen ze? Ontdek hun mooiste en geheime wegen!

Rond de boerderijherbergen

Ontdek de landbouw van de vallei, door van boerderij naar boerderij te gaan en de tijd te nemen om van een lekker gerecht te genieten die het terroir eer aan doet!

Routes van plezier

Wandelen met mensen die in de vallei wonen, ze kennen en er het best over kunnen spreken. Een goed idee! Geniet in de zomer van begeleide wandeltochten langs de prachtigste plekjes van de vallei met vrijwilligers die een passie hebben voor geschiedenis, erfgoed en natuur. Dit is gratis. Inschrijven is niet nodig.

Met het gezin

Een volledig programma met leuke wandelingen geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Een ding is zeker: ze zullen graag wandelen!

Vel'ness & Cie

Ideaal! Een elektrische fiets of een wandeling, een lekkere pauze en een ontspannende namiddag in de spa. Alles-in-een. U kan deze in de Elzas unieke ervaring beleven in de Vogezen!